Fructul oprit sezon 2 episod 9 VIDEO miercuri, 24 octombrie

Fructul Oprit sezon 2 episod 13
Fructul Oprit sezon 2 episod 13

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Fructul oprit revine, miercuri, de la ora 20.00, cu episodul 9 la Antena 1. Telespectatorii vor avea parte de numeroase surprize, momente emoționante și răsturnări de situație. În episodul 9, în scenă intră personaje noi.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Marius Cristescu (interpretat de Bogdan Stanoevici) se întâlnește cu o veche cunoștință. El îi propune prietenului său, Zlatan (Emil Mandanac), să lucreze împreună. "Zlatan, o să începem să facem din nou afaceri ca în vremurile bune". Cine este acesta și ce plănuiește Cristescu, telespectatorii vor putea afla mai multe urmârind episodul 9.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Ceartă puternică între Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) și servitoarea ei de încredere, Katia (Cosmina Dobrotă)! "Viperă ce ești! Te-am crescut la sânul meu și nu ai ezitat o secundă să mă muști!", îi reproșează Roxana. Care a fost motivul ce a determinat-o pe aceasta să răbufnească așa, diseară de la 20.00, în continuarea poveștii serialului.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Pentru a doua oară, Roxana încearcă să-i ofere bani Magdei (Maia Morgenstern) pentru a o convinge să plece. „Un milion de euro, ia-i și pleacă de unde ai venit!". Cum va reacționa Magda de această dată, în urma propunerii făcute, telespectatorii pot afla, diseară, în episodul 9 al noului sezon "Fructul oprit".

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Alex (Petru Păun) continuă să lupte pentru povestea lui de iubire și a Soniei (Michaela Prosan). "Amândoi știm că suntem agățați de o hârtie, dar amândoi știm că simțim altceva. Eu vreau să știu dacă mă mai iubești. Mă mai iubești?", îi spune el.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Adrian (Bogdan Albulescu) nu renunță nici el la relația cu Sonia. El o cheamă pe Doina (Virginia Rogin) să aibă grijă de băiatul lor, Victor (Călin Popescu), și îi face o mărturisire importantă despre tratamentul pe care îl urmează soția lui. "O să-i măresc doza de medicament, o să aibă un comportament ciudat ...".

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer) îl cheamă pe Ioan (Vlad Gherman) de urgență în țară. Cei doi ajung față în față, în prezența lui Dan (Doru Ana) și a Magdei, iar Ioan este tot mai aproape de afla cine este adevăratul lui tată. Spiritele se încing, iar Magda nu evită să-și apere fiul. "Copilul ăsta este copilul meu! Nu este bastard!". De ce s-au întâlnit cei patru și cum evoluează discuția lor, telespectatorii pot afla în această seară de la ora 20.00.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Tot în episodul 9, Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) urmează sfatul mătușii sale și iese la un blind date.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Cum va decurge întâlnirea Anei, ce lucru important descoperă Roxana, cu cine își sărbătorește Cami aniversarea la restaurant, cum evoluează lucrurile între Sonia și Alex, dar și ce se întâmplă cu căsnicia ei și a lui Adrian, ce descoperă Ioan despre tatăl său, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul, în această seară, într-un nou episod al serialului.

Fructul oprit sezon 2 episod 9: Cel de-al doilea sezon "Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel