FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE, ANTENA 1. Gestul incredibil pe care îl face Sonia după ce află că Alex vrea să se însoare

FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE
FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE

Cel de-al zecelea episod al serialului "Fructul oprit", care se va difuza MIERCURI, 21 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor momente pline de suspans și emoție. După ce Alex Iova (interpretat de Petru Păun) o prezintă familiei Caragea pe logodnica sa – Ella (Mădălina Anea), Sonia (Michaela Prosan) își schimbă total atitudinea și recurge la un gest incredibil.

FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE Inițiativa lui Alex de a se însura o ia prin surprinde atât pe Sonia, cât și pe Ana, iar reacția celor două scoate la iveală adevăratele sentimente pe care ele le au față de acesta. Hotărâtă să afle ce l-a împins să se gândească la căsătorie, Sonia profită de un moment în care Alex este singur și merge în camera lui.

FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE, MIERCURI "De ce faci asta? De ce te însori?", încearcă Sonia să afle.

FRUCTUL OPRIT MIERCURI, 21 MARTIE "Ce întrebare e asta? Tu l-ai ales pe Tudor!", îi spune Alex.

FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE "Da, îl iubesc, dar ...", îi face Sonia o mărturisire neașteptată acestuia, pe care telespectatorii o pot afla urmărind serialul, în această seară, de la ora 20.00.

FRUCTUL OPRIT 21 MARTIE În cel de-al zecelea episod "Fructul oprit", Roxana Baicu Popovici descoperă faptul că fiica ei -Sonia a făcut avort și hotărăște să se folosească de acest lucru pentru a-i salva căsnicia.

FRUCTUL OPRIT, MIERCURI, 21 MARTIE Tot în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, fanii serialului vor putea să vadă ce surpriză îi pregătește Tudor Soniei cu prilejul aniversării ei, și vor lua parte la un moment special dintre Sonia și Alex.

[CITESTE SI]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel