Franța, achiziție importantă înainte de întâlnirea cu România. Un mare antrenor o pregătește pe Mladenovic

Fostul antrenor al lui Naomi Osaka o va antrena pe Kristina Mladenovici, înțelegere parafată chiar înaintea meciului de Fed Cup cu România.

Jucătoarea de tenis Kristina Mladenovic, care face parte din echipa Franţei pentru meciul cu formaţia României, din semifinalele Fed Cup, a anunţat luni pe Twitter că va începe colaborarea cu antrenorul german Sascha Bajin, relatează L'Equipe.

Kristina Mladenovic nu mai avea antrenor de când a renunţat la Georges Goven în decembrie 2016. Colaborarea sa cu Sascha Bajin nu este cu adevărat o surpriză. Antrenorul german a fost invitat în boxa lui Mladenovic la turneul de la Miami, apoi a fost zărit la o şedinţă de pregătire pe zgură, în Franţa.

Bajin, care a fost timp de opt ani sparring-partner al Serenei Williams, a dus-o pe Naomi Osaka la câştigarea a două titluri de Mare Şlem (US Open 2018, Australian Open 2019) şi la poziţia de lider mondial.

Mladenovic, 25 ani şi locul 66 WTA, are un început de sezon cel puţin complicat, cu cinci victorii şi nouă înfrângeri. Ea este locul 3 WTA la dublu.

Meciul Franţa - România va avea loc pe 20 şi 21 aprilie, pe Kindarena din Rouen, pe zgură. În lotul pentru acest meci, în lotul Franţei mai figurează Alize Cornet (54 WTA la simplu, 130 WTA la dublu), Caroline Garcia (21 WTA la simplu), Pauline Parmentier (53 WTA la simplu) şi Fiona Ferro (92 WTA).

Citește și:

Halep, rachete noi, înainte de meciul de Fed Cup. Mesajul său pentru partida cu Franța

Simona Halep și echipa de Fed Cup au plecat în Franța. Declarații la aeroport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel