Fotbal: Trebuie să avem o formă cât mai bună la EURO U21, spune Denis Ciobotariu (Dinamo)

Fotbalistul echipei Dinamo, Denis Ciobotariu, a declarat, marţi, că îşi doreşte să aibă evoluţii cât mai bune în ultimele trei meciuri din acest sezon al Ligii I, pentru a fi într-o formă cât mai bună în cazul în care va fi păstrat de selecţionerul Mirel Rădoi în lotul pentru Campionatul European U21.

'Noi avem în continuare acelaşi obiectiv, de a rămâne pe primul loc în play-out şi sper să câştigăm toate meciurile până la final. Trebuie să avem cât mai multe meciuri în picioare, să avem o formă cât mai bună pentru EURO U21, în cazul în care vom fi în lot şi vrem să câştigăm fiecare meci. Nu am vorbit cu tatăl meu foarte mult despre play-out, mă bucur că ne-a ajutat să fim pe primul loc. Mi-aş dori să câştige toate meciurile, mai puţin cel cu noi', a afirmat Ciobotariu, potrivit Agerpres.

Jucătorul este sigur că anul viitor echipa sa se va afla printre candidatele la câştigarea titlului de campioană: 'Sunt sigur că la anul vom fi favoriţi la titlu, mai ales că a spus-o domnul Rednic. Până acum absolut tot ceea ce a spus aşa s-a întâmplat şi aşa se va întâmpla şi sezonul viitor. Simplul fapt că joci la Dinamo este o motivaţie pentru noi. Am avut suporteri chiar şi în situaţia asta şi ne bucurăm că sunt alături de noi'. Dinamo va întâlni, miercuri, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a play-out-ului Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel