Fotbal american, NFL. Antonio Brown, vedeta transferată de Patriots, acuzat de viol

Antonio Brown, o vedetă a fotbalului american, transferat recent de New England Patriots, campioana en titre din NFL, a fost acuzat de viol către fosta lui preparatoare fizică, aceasta depunând o plângere federală marţi în Florida, relatează AFP. 

Brown, 31 ani, este acuzat că a agresat-o sexual pe Britney Taylor, 28 de ani, în trei ocazii, între 2017 şi 2018, pe când juca la Pittsburgh Steelers. Ca victimă a violului suferit din partea lui Antonio Brown, a fost foarte dificil să iau decizia de a vorbi. Am găsit putere în credinţa mea, în familia mea şi a celor care au trecut prin agresiuni sexuale. Să pot vorbi liber a înlăturat ruşinea pe care am resimţit-o anul trecut şi am direcţionat-o către persoana responsabilă de violarea mea, se arată într-un comunicat semnat de Britney Taylor şi difuzat de avocaţii ei.

Antonio Brown, prin avocaţii săi, a dezminţit acuzaţiile de viol şi susţine că relaţiile sexuale cu Britney Taylor au fost consimţite. Taylor l-a cunoscut pe Brown în 2010, pe când juca la Universitatea Central Michigan şi a fost angajată în 2017 de jucător pentru a-i ameliora supleţea. În iunie 2017, Taylor susţine că a fost violată de două ori de Brown, în timpul şedinţelor de antrenament. Preparatoarea fizică a pus capăt relaţiei profesionale după aceste incidente, dar a acceptat să reia colaborarea după ce acesta şi-a cerut scuze. Pe 20 mai 2018, Brown a violat-o din nou, susţine victima, care a încercat să reziste şi care s-a arătat deschisă de a coopera cu NFL în timpul anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel