Fost pilot Ferrari, operat pe creier

Brazilianul Rubens Barrichello și-a revenit după ce a suportat o intervenție chirurgicală, prin care i s-a îndepărtat o tumoare.

Ajuns la 45 ani, brazilianul Rubens Barrichello trece printr-o perioadă a miracolelor. La începutul acestui an, fostul pilot al celor de la Ferrari a suferit un accident vascular cerebral. Atunci, i s-a montat un cateter. Medicii i-au explicat că vasul de sânge s-a vindecat singur, în doar două ore. Necazurile sud-americanului au continuat. La un control de rutină, doctorii l-au anunțat că are o tumoare benignă. A fost un nou șoc.

[citeste si]

”Mi s-a stricat motorul!”

Cu puțin timp în urmă, fostul coleg de echipă al celebrului Michael Schumacher a fost operat pe creier. Intervenția chirurgicală a fost necesară pentru a i se îndepărta tumoarea respectivă. Barrichello este un om norocos. A rămas doar cu o cicatrice, care îi va aminti de perioada cruntă prin care a trecut. E, însă, mulțumit că a scăpat fără leziuni pe termen lung. ”Eram acasă, făceam baie și am simțit o puternică durere de cap. Aș spune că a fost de opt sau de nouă, pe o scară până la zece, așa de puternică a fost! M-am gândit: ”DOâoamne, mi s-a stricat motorul!” Acum sunt cel mai fericit om din lume”. Aceasta ese declarația dată la postul de televiziune O Globo din Brazilia și care face înconjurul lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel