FORT: Poliţia Rutieră şi CNADR blochează deliberat drumurile! Nişte indolenţi şi nesimţiţi!

viscol deschidere
viscol deschidere

Augustin Hagiu, presedinte al Federatiei Operatorilor Romani de Transport, susţine că organizare mai proastă ca anul acesta, pentru deszăpezire, nu a văzut niciodată. El acuză Poliţia Rutiră şi CNADR de nepăsare şi nesimţire. În ultimele două zile, a văzut situaţii în care drumurile au fost blocate în mod deliberat de autorităţi, pentru că nu ştiu cum să intervină. Acţiunile drumarilor sunt haotice şi nu se aruncă cu sare pe drumuri, apelându-se doar la pluguri care nu fac faţă pentru că sub zăpadă este gheaţă.

"Nu viscolul este problema. organizare mai proastă ca anul acest nu am văzut în viaţa mea. Păi în loc să iasă cu sărăriţele în faţă şi să arunce, ei ies cu plugurile. De exemplu la Tâncăbeşti i-am avertizat dinainte că se va bloca drumul, dar nu m-a băgat nimeni în seamă. Într-o oră drumul a fost blocat. De ce? Au intat cu plugurile şi dădeau zăpada numai în partea dreaptă, exact direcţia de unde bătea vântul. În cinci minute zăpada a fost la loc!", a declarat Augustin Hagiu pentru DeCe News.

Hagiu consideră că motivul proastei organizări sunt tensiunile între CNADR şi Poliţia Rutieră. ceştia nu sunt capabili să colboreze, iar haosul se vede pe şoselele din ţară. "Deci ori de carotează între ei, ori se acoperă din lipsă de pricepere. Boc a spus că preia conducerea Comandamentului, se vede!".

El a propus şi câteva soluţii pentru deblocarea drumurilor: circulaţia pe un singur sens, până apucă plugurile să intervină, intrarea maşinilor cu sare sau curăţarea alternativă a drumurilor.

Nordul Capitalei blocat intenţionat de autorităţi

"Traficul pe zona de nord a Capitalei a ost blocat deliberat de autorităţi. Îmi asum ceea ce spu pentru că am fot acolo şi am văzut. Orice utilaj era ţinut  departe de această zonă. Cum Dumnezeu să bagi pllugurile după ce ce blochează totul? Ce s-au gândit ei că teleportează maşinile?  Am văzut şi situaţii în care maşinile de sare mergeau, dar nu aruncau nimic. u aruncă, de ai dracului, nu ştiu. Vor să facă economie, nu ştiu, dar sunt nişte indolenţi, nişte nesimţiţi şi nişte nepricepuţi!".

În zona de nord a Capitalei există situaţii de oameni care de peste 14 ore nu au curent şi sunt blocaţi din cauza nămeţilor. De altfel întreaga zonă din jurul Bucureştiului are probleme serioase, în multe zone fiind vorba de căderi de curent sau blocaje din cauza nămeţilor.

La această oră în toată ţara încă sunt blocate peste 100 drumuri, 16 curse aeriene au fot anulate, iar trenurile au întârzieri masive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel