Focuri de armă la Craiova, după un incident în trafic

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de un alt şofer, în urma unui incident în trafic.

Un bărbat a ajuns la spital cu o plagă împuşcată la antebraţul stâng, în urma unei coliziuni care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă între două autoturisme, pe o stradă din Craiova, un pasager al uneia dintre maşinile implicate trăgând cu un pistol trei focuri asupra celuilalt autovehicul. 

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că pe o stradă din Craiova au fost trase focuri de arma, iar oamenii legii ajunşi la faţa locului au identificat un autoturism care prezenta avarii. 

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii unuia dintre autoturisme ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină. În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind în afara oricărui pericol", au precizat reprezentanţii biroului de presă al IPJ Dolj, citaţi de Agerpres. 

Anchetă a poliţiei

O echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Craiova, Serviciului de Investigaţii Criminale şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj desfăşoară cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor acestor fapte. 

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. IPJ Dolj a mai precizat că există un cerc de bănuiţi, la acest moment poliţiştii efectuând verificări în vederea depistării acestora. 

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în afara sediului Secţiei 2 Poliţie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împuşcate, ar mai fi avut loc un incident: doi bărbaţi, care nu aveau legătură cu primul eveniment şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa acestora, fără un motiv concret şi au fost aruncate sticle în direcţia persoanelor respective, fără a exista însă victime. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei unde le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel