Florin Salam, umilit de Delia. Ce se întâmplă cu artistul, după ce s-a RETRAS: A decis că e mai bine pentru el

Foto: AGERPRES
Foto: AGERPRES

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre starea manelistului.

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și are un program extrem de încărcat, fiind chemat la tot felul de evenimente și nunți dar și zile de naștere.

Manelistul a fost chemat la ziua de naștere a lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, însă acesta a rămas cu un gust amar.

Delia a organizat o petrecere privată în a doua zi de Crăciun pentru ca soțul ei să fie sărbătorit alături de prietenii apropiați, însă după momentul său artistic, Florin Salam nu a fost răsplătit cum se cuvine și au ieșit la iveală mai multe detalii de la eveniment.

Deși Florin Salam cere foarte mulți bani pentru a participa la un eveniment, se pare că ar fi făcut o excepție pentru această petrecere.

Potrivit cancan.ro, artistul ar fi acceptat să ofere un program gratuit prietenilor săi, însă în niciun caz nu se aștepta să plece acasă cu aproape... 200 de euro veniți din dedicații. Surse au declarat că oamenii din trupa lui Florin Salam au fost și ei uluiți, ba chiar s-au amuzat pe "șpaga" de doar 900 de lei făcută la Delia acasă. Aceleași surse spun aceștia ar fi preferat să cânte la ei acasă și să își dea dedicații între ei, reușind astfel să scoată mai mulți bani decât la petrecerea artistei.

Ce se întâmplă cu Florin Salam, după ce a decis să ia o pauză de la muzică

Florin Salam s-a retras din atenția publicului în ultima perioadă, pentru că a simțit nevoie de o pauză de odihnă, însă este pregătit să revină.

Fiica artistului, Betty, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei. Betty Stoian a declarat faptul că tatăl ei se simte foarte bine la momentul actual. Cântărețul a avut nevoie și de o pauză vocală, pe lângă oboseala fizică resimțită.

"Nu știu cât de lungă a fost, fiindcă tata a decis când, cât și unde s-a odihnit. Sigur că a fost și o pauză vocală, fiindcă avea nevoie și de așa ceva, nu doar de odihna trupului. Plus că s-au adăugat și alte momente din viața sa, care pot apărea în viața oricui.

Cine nu a resimțit în ultima vreme nevoia de a se odihni? Sau un anume grad de saturare, chiar, și a decis că e mai bine pentru el să întrerupă, pentru o vreme, ceea ce obișnuia sau ce era obișnuit să facă aproape zilnic? Asta s-a întâmplat și în cazul tatălui meu! Însă totul e bine, de o bună perioadă de vreme!", a declarat Betty Stoian, potrivit playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel