EXCLUSIV  Florin Chilian, OPERAT după ce a trăit un calvar: Au dispărut durerile

Florin Chilian
Florin Chilian

Cântărețul Florin Chilian a fost supus, joi, unei intervenții medicale.

Ani de zile, Florin Chilian s-a confruntat cu dureri cumplite de genunchi. A urmat diverse tratamente crezând că are artroză, după cum fusese inițial diagnosticat. Recent, în urma unor investigații noi, a aflat că, de fapt, nu a suferit niciodată de artroză, problema sa fiind o ruptură de menisc și tendoane.

În cursul zilei de joi, artistul a fost operat. Contactat de redactorii DC News, Florin Chilian a spus că se simte foarte bine, urmând ca astăzi deja să fie externat.

„Au dispărut durerile"

„Mă simt bine, mă pregătesc de externare. Au dispărut durerile pe care le-am dus douăzeci de ani", a spus artistul. „Am găsit un medic care mi-a pus diagnosticul corect. Am venit la doctorul Marian Anghelescu. Ieri m-am operat și astăzi deja merg", a adăugat Florin Chilian.

„Mă întreba un prieten drag, Florian Gheorghe, de relații și costuri: Fără relații ar fi costat enorm, nu?, zicea el. Adevărul este altul, mai ales că pe mine în general mă costă dublu cam toate că deh... față publică, cunoscută cât de cât... Am plătit costurile normale. Îl cunoșteam pe doctorul Marian Anghelescu la clinica MedSport de mulți ani, doar că nu știam care este specialitatea lui. Era și este un apropiat al orfelinatului condus de Codin, de familia lui Maticiuc. Ne întâlneam acolo să ajutăm amândoi, nu să ne facem relații. Am ajuns la el la operație grație unui alt prieten medic, fără să știu unde și la cine trebuia să ajung. Ne-a bufnit râsul pe amândoi când ne-am întâlnit pe holurile clinicii, eu neștiind că la dânsul trebuia să ajung în final. Aceasta este povestea. Am văzut, cu ocazia asta, o dată în plus, că nu știu să cer ajutor pentru mine însumi.

Pentru a ajuta pe alții, o fac fără nicio apăsare. Mihai Băcanu îl cheamă pe doctorul prin care am ajuns la prietenul meu. El e specialist într-un domeniu foarte nou, rerutarea durerii. De aceea, mergeam la el, pentru că durerile erau crâncene. E un tratament pe care până acum îl țineau americanii la secret, pentru când rănile de pe front nu mai puteau fi domolite cu nimic, analgezice sau morfine... Acum are și o aplicație civilă, și știu că Mihai a ajutat foarte mulți oameni, mai ales în cazurile astea atât de dese și de nenorocite de cancere, atunci când nimic, nicio altă schemă terapeutică nu mai ajută să oprească durerea", a spus artistul.

(w670)

În urma recomandărilor, urmează o perioadă de recuperare de trei săptămâni. După această perioadă, Florin Chilian a spus că va relua concertele. 

[citeste si]

Amintim că Florin Chilian, singurul artist român care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, a lansat, anul trecut, Pre@Clasic, un album special. Piese deja cunoscute publicului sub forma lor pop au fost reorchestrate în stil preclasic-clasic pentru quartet de coarde, inclusiv melodia „Zece".

VEZI ȘI Florin Chilian, Pre@Clasic, a dat lovitura. Ministrul Romașcanu, surpriză uriașă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel