EXCLUSIV  Florin Busuioc, infarct. Medic: Îmi vine să mor. Nici vorbă de stare stabilă

D.C. / 07 noi 2018 / 17:46 Salveaza PDF Comentarii
Florin Busuioc
Descriere foto: Florin Busuioc

Florin Busuioc, cunoscutul actor și prezentator meteo de la Pro TV, Busu, a suferit, marți seară, un infarct, la finalul unei piese de teatru. 

Se afla în Craiova, acolo unde a fost resuscitat și operat de urgență. I s-a montat un stent. 

Un medic ne-a scris pe adresa redacției un mesaj, în urma folosirii, în descrierea stării de sănătate a lui Florin Busuioc, precizării că este în stare critică, dar stabilă. Medicul subliniază că nu poate fi vorba de stare stabilă. 

”Mie îmi vine sa mor când ii aud ca vorbesc despre stare critica, DAR stabilă....nu exista așa ceva, starea critica nu poate fi stabilă, întrucât numai faptul ca este intubat și ventilat mecanic înseamnă INSTBILITATE (instabilitate respiratorie), in plus neurologic este in coma, deci încă o INSTABILITATE (instabilitate neurologica), ca sa nu mai discut de INSTABILITATEA cardio circulatorie (cel mai probabil este șoc cardiogen..), și s-ar putea sa aibă nevoie de balon de contrapulsatie aortica..., așa ca nici vorba de stare stabilă. Toate astea sunt disfuncții de organ.” este mesajul scris de un medic către redacția DCNews. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26