EXCLUSIV  Florin Busuioc, infarct. Medic: Îmi vine să mor. Nici vorbă de stare stabilă

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Florin Busuioc, cunoscutul actor și prezentator meteo de la Pro TV, Busu, a suferit, marți seară, un infarct, la finalul unei piese de teatru. 

Se afla în Craiova, acolo unde a fost resuscitat și operat de urgență. I s-a montat un stent. 

Un medic ne-a scris pe adresa redacției un mesaj, în urma folosirii, în descrierea stării de sănătate a lui Florin Busuioc, precizării că este în stare critică, dar stabilă. Medicul subliniază că nu poate fi vorba de stare stabilă. 

”Mie îmi vine sa mor când ii aud ca vorbesc despre stare critica, DAR stabilă....nu exista așa ceva, starea critica nu poate fi stabilă, întrucât numai faptul ca este intubat și ventilat mecanic înseamnă INSTBILITATE (instabilitate respiratorie), in plus neurologic este in coma, deci încă o INSTABILITATE (instabilitate neurologica), ca sa nu mai discut de INSTABILITATEA cardio circulatorie (cel mai probabil este șoc cardiogen..), și s-ar putea sa aibă nevoie de balon de contrapulsatie aortica..., așa ca nici vorba de stare stabilă. Toate astea sunt disfuncții de organ.” este mesajul scris de un medic către redacția DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel