Florin Bădiță, confruntare EXPLOZIVĂ la Antena 3

A fost scandal, duminică, în emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3. Replicile dure au început în momentul în care Florin Bădiță, unul dintre oamenii din spatele "Corupția Ucide", a intrat în direct.

Artistul Paul Hitter și Florin Bădiță, cel din spatele paginii de Facebook "Corupția ucide", au vorbit în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, despre cum au fost organizate protestele #rezist, despre deconturi și cheltuieli.

"Oameni care au donat și noi am folosit aceste fonduri pentru diferite lucruri. Ce facem noi se numește transparență. În loc să stau să mă bucur de viață, stau să am grijă să nu se distrugă democrația. El a spus fraza de ONG-uri. E fals. Eu nu mă leg de termenul de spontan. Noi organizăm un cadru unde lumea se poate întâlni. Noi facilităm un context și încurajăm lumea să vină. I-am dat un mesaj domnului Paul Hitter prin care îi spuneam să modifice articolul pe care l-a scris. Mi se pare că este rea voință că nu a modificat", a zis Florin Bădiță la Antena 3.

"Cu astfel de forme de viață nu am ce discuta. El apără democrația? Nu am ce să discut cu astfel de oameni. Discut după ce nu mai este în direct. Un om care umbla în chiloți... acum apără democrația. Îmi pare rău, dar eu sunt bine crescut, sunt dintr-o familie normală. Nu am ce să discut cu un astfel de om", a zis Paul Hitter în emisiunea "Subiectiv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel