EXCLUSIV  Florentina Fântânaru, DEZVĂLUIRI în exclusivitate după venirea la Antena 3

Florentina Fântânaru, realizatoarea emisiunii "De-a viața ascunselea" de la Antena 3, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Jurnalista a făcut dezvăluiri pe care nu le puteți rata. Interviul pe care ziarista ni l-a acordat poate fi urmărit miercuri, 7 martie, de la ora 11:00, atât pe pagina de Facebook a redacției DC News, dar și pe canalul de Youtube.

Timp de 11 ani, Florentina Fântânaru a fost realizatoarea emisiunii de "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars. Acum o puteți urmări, în weekend, la Antena 3 la emisiunea "De-a viața ascunselea".

"Sunt 11 ani... Emisiunea a crescut odată cu fiul meu care în 2007 avea un an. Acum are 12. La început a fost doar titlul, acum e un brand. Nu simt că mă despart, simt că trec într-o nouă etapă, mai profundă, mai înțeleaptă, mai subtilă. Simt o energie nouă, pentru că oamenii au nevoie de povești de viață inspiraționale. Simt că avem nevoie acum mai mult de o putere venită din istorii trăite. Toți vrem să nu facem greșeli în viață și să ne inspirăm din viața celor care trăiesc succesul...", spunea Florentina Fântânaru cu referire la plecarea de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel