Flagrant: Șapte persoane reținute în Slatina

Şapte persoane, cercetate pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat, în cadrul anchetei privind sustragerea a 22 de tone de deşeuri de aluminiu de la o societate din municipiul Slatina, au fost luni reţinute pentru 24 de ore, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Potrivit sursei citate, cercetările în cauză sunt efectuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Olt. Pe 16 februarie, poliţiştii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant şi au depistat un camion încărcat cu 22 tone de aluminiu pentru care nu existau documente de provenienţă. 

Printre cele şapte persoane reţinute luni se număr cinci persoane angajate ale societăţii de la care au fost sustrase deşeurile şi ai firmei care asigura paza. Cei reţinuţi vor fi prezentaţi Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă. 

"La data de 27.02.2017 s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a 7 persoane, 2 din municipiul Slatina şi 5 angajaţi ai unei societăţi comerciale din localitate şi ai firmei care asigură pază la societatea respectivă, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat. Acestea sunt bănuite că ar fi sustras 22 tone deşeuri din aluminiu din incinta societăţii respective, pe care intenţionau să le valorifice ilegal pe raza municipiului Slatina", arată comunicatul IPJ Olt. 

Întreaga cantitate de deşeuri din camion, a cărei valoare a fost estimată la 200.000 lei, a fost indisponibilizată, la fel şi camionul, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel