Fiul "mamei Tatiana", una din victimele de la spitalul din Piatra Neamț, mărturii sfâșietoare: A fost găsită cu capul în jos. A încercat să se salveze

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Fiul "mamei Tatiana", victimă în incendiul de la spitalul din Piatra Neamț, a făcut declarații sfâșietoare.

Tatiana Gavril era o femeie de 67 de ani căreia i se spunea "mama Tatiana", după ce a crescut, timp de 25 de ani, zeci de copii abandonați, la ofelinatul Casa Ray, de care se ocupa împreună cu soțul ei.

"Mă rugam să nu fie ea acolo unde iese fum"

"Stăteam în faţa spitalului şi mă uitam la zecile de geamuri, că nu ştiam exact unde era secţia ATI, şi mă rugam să nu fie ea acolo unde iese fum. Şi acolo era mama. Mă rugam să fie în oricare alt salon, nu acolo. Mi s-a descărcat telefonul şi am plecat acasă să îmi iau un încărcător de maşină şi, când am deschis telefonul, am primit un mesaj de la fratele meu: "Mama nu mai e". Apoi, m-a sunat şi sora mea şi mi-a confirmat", a povestit fiul femeii, la Antena 3.

"A fost găsită cu capul în jos"

"Este clar că, în momentul în care cu câteva ore înainte o muţi de la etajul 3 la etajul 2 şi moare la etajul 2, aşa a fost voia lui Dumnezeu. Nu putem noi să ţinem locul lui Dumnezeu. Momentan, nu vreau să discut despre condiţiile de acolo, despre autorităţi. Nu este treaba mea, dar o să mă implic până la sfârşitul zilelor mele ca să fac ceva pentru oamenii care suferă şi care sunt în spital. O să încerc să schimb ceva pentru că oamenii au nevoie, acolo, de condiţii. Doctorii şi-ar dori să lucreze aici şi nu au aparate, nu au cu ce. Nu vreau să intru în amănunte", a mai spus bărbatul.

"Am informaţia că a fost găsită cu capul în jos. După cum arată urma din pat, a încercat să se dea jos din pat. S-a întors cu faţa în jos, încercând să se salveze şi, după urma care a fost găsită, a încercat să se dea jos din pat. S-a deconectat de la aparat. Nu era intubată, era conştientă", a mai spus fiul femeii decedate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel