Fiul lui Brigitte Pastramă, apel către mama sa. "A vrut să mai râdă de mine"

Sursa foto: captură video "Xtra Night Show"
Sursa foto: captură video "Xtra Night Show"

Robert i-a transmis un mesaj mamei sale, Brigitte Pastramă, în direct, după scandalul izbucnit în urmă cu câteva zile. Ce spune băiatul despre cea care i-a dat viață.

Scandalul dintre Brigitte și fiul ei, Robert, pare să nu se mai termine. Totul a pornit după ce, în urmă cu câteva zile, vedeta și-a reclamat băiatul la Poliție pe motiv că a agresat-o și i-a vandalizat casa, pe fondul consumului unor substanțe interzise, lucruri pe care tânărul le neagă. De atunci, băiatul face tot felul de declarații privind relația cu cea care i-a dat viață și care l-a dat afară din casă. De curând, acesta i-a transmis și un mesaj mamei sale.

"Nu a avut niciodată încredere în mine"

"Am scris niște versuri pentru mama mea, pe care aș vrea să le asculte, pentru că ea nu a avut niciodată încredere în mine că pot face o carieră din asta. Dragă mamă, dă-mi echipamentele înapoi, lasă-mă să îmi văd de pasiunile mele, lasă-mă să fac artă”, a spus Robert, în emisiunea "Xtra Night Show", de la Antena 1.

"Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine”, a mai spus băiatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel