PREMIERA unui film românesc de SENZAȚIE. Despre ce e vorba-VIDEO

Televiziunea Română îi invită joi, 9 ianuarie 2014, pe români, la premiera filmului „Zi că-ţi place!”, după piesa omonimă a lui Valentin Nicolau, în regia lui Cornel Mihalache. Premiera va avea loc la Cinema Studio, de la ora 19.30.

Producția îi are în distribuție pe Meda Victor, Mircea Albulescu, Radu Amzulescu, George Ivașcu, Marius Stănescu şi Constantin Cojocaru.

„Acţiunea se petrece seara, târziu, în garsoniera unei femei singure. Acolo există un televizor şi un pat. Uneori, pe orice canal ai da, priveşti aceeaşi emisiune, oricum te-ai cuibări în pat, el rămâne gol“ - este începutul piesei lui Valentin Nicolau, care va putea fi urmărită în spectacolul de televiziune de pe 9 ianuarie.

Ce prezintă ultimul cadru din film

Spectacolul „Zi că-ţi place!“ poate fi încadrat la categoria documentar. Ce documentează? „Istoria ultimilor 25 de ani pe scena socio-politică din România“, a spus Cornel Mihalache, regizorul piesei, pentru Yorick.  „Ultimul cadru din film este faţa acestei femei, care stă cu invers, cu capul în jos, din ochi îi curg lacrimi, şi ea spune „Mă violezi, mă doare! Mă violezi!”, iar peste chipul ei, în timp ce spune aceste cuvinte, apar mulţumiri tuturor candidaţilor la Preşedinţie din ultimii 25 de ani, trecuţi cu numele complet, pe ani… De la Nicolae Militaru, care are pe conştiinţă mii de morţi în ’89, până astăzi, toţi au vrut să mântuie Românica noastră“, a mai regizorul, conform Yorick.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel