Filmarea cu dezbaterea Iohannis-societatea civilă. Ce spune Liviu Mihaiu

Oamenii care au ieșit în Piața Universității aveau dreptul să vadă, LIVE, la televizor, ce a discutat Klaus Iohannis cu reprezentanții societății civile. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Jurnalistul Liviu Mihaiu a spus că discuția cu președintele a fost înregistrată, iar filmările pot fi puse la dispoziția publicului dacă Administrația Prezidențială va dori acest lucru.

"De ce l-ați trimis pe Klaus Iohannis în Piața Universității să discute cu oamenii, în schimb discuțiile dumneavoastră cu președintele la Cotroceni nu au fost transmise? Nu era normal să vedem la TV ce s-a discutat acolo?", l-a întrebat Val Vâlcu pe Liviu Mihaiu, în direct, la România TV.

Jurnalistul a zis: "Ba da, noi am cerut acest lucru. Președinția a filmat întâlnirea. Eu am cerut și am spus răspicat să se dea dea caseta pentru ca toată lumea să vadă ce s-a discutat acolo. Noi suntem de acord cu acest lucru. Președinția are cuvântul și poate să o facă publică, dar să nu aveți impresia că acolo s-a pus țara la cale".

VEZI ȘI: Cerem transmisie LIVE de la Cotroceni. Strada are DREPTUL să vadă dezbaterea Iohannis-societate civilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel