Fiica unui dictator a pozat sexy și a scandalizat țara pe care o conduce tatăl ei

Fiica unuia dintre ultimii dictatori ai lumii a postat poze sexy pe contul său de Twitter.

Fotografiile au stârnit reacţii diverse din partea persoanelor care le-au văzut, unii apreciind faptul că aceasta vrea să-şi schimbe imaginea negativă pe care o are din pricina tatălui său, iar alţii criticând pozele şi considerând că "au depăşit limita decenţei".

Gulnara Karimova este fiica lui Islam Karimov, unul dintre ultimii dictatori ai lumii, care îndeplineşte funcţia de preşedinte al Uzbekistanului din 1990, scrie realitatea.net

În vârstă de 40 de ani, Gulnara Karimova a publicat poze pe Twitter de la o şedinţă a sa de yoga, informează dailymail.co.uk.

Cu toate că fiica dictatorului arată foarte bine în respectivele poze, fotografiile nu au fost primite prea bine în Uzbekistan din pricina faptului că majoritatea uzbecilor sunt musulmani sunniţi, care respectă elementele conservatoare ale Islamului.

"Oamenii au fost ofensaţi de hainele scurte pe care le-a purtat Gulnara şi de natura lascivă a anumitor poziţii yoga, care a depăşit din punctul lor de vedere limita decenţei", informează The Telegraph, citând Radioul Europa Liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel