Fiica unei victime din spitalul de la Piatra Neamț: Am văzut multe paturi cu cadavre. Salonul în care se afla mama era carbonizat

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Felicia Gavril, fiica uneia dintre victimele de la spitalul din Piatra Neamț, a vorbit despre tragedia în care și-a pierdut mama.

"Ieri după-amiază, mi-am vizitat mama. Am ajutat-o atât pe chirurgie, unde a fost internată, în secţia în care lucrez, şi când starea s-a înrăutăţi a trebuit transferată la terapie intensivă. Medicii de acolo s-au ocupat foarte frumos de ea, i-au dat cel mai bun tratament. Starea ei a fost mai gravă câteva zile, dar de o zi începuse se meargă pe o pantă ascendentă. Funcţiona tratamentul şi mergea spre bine. Alaltăieri, am fost la ea, am petrecut mai mult timp cu ea, am ajutat-o să mănânce, să îşi ia pastilele, am schimbat-o. I-a văzut pe toţi fraţii mei pe whatsapp printr-un telefon acoperit cu o pungă. Era bine, am lăsat-o cu o saturație de 95%. Ieri, când am ajuns la spital, am găsit-o transferată de la etajul trei. Era un pic mai moleşită. Medicul care s-a ocupat de ea este chiar medicul erou care a încercat să salveze bolnavii, doctorul Denciu. Mi-a vorbit aşa frumos şi blând şi mi-a spus că o să fie bine. Am asigurat-o pe mama că o să fie bine", a povestit fiica uneia dintre victime, la Antena 3.

Vezi și: Soția medicului-erou de la spitalul din Piatra Neamț, declarații dureroase: Credeţi-mă că nu mai pot!

"M-am apropiat şi am văzut multe paturi cu cadavre"

"Mama mea mergea spre bine. I-am promis că o să o iau acasă, că o să fie bine, că o să sărbătorim în curând ziua ei de naştere. I-am comandat deja tortul de ziua ei de naştere. Aseară m-a trimis acasă să duc o parte din bagaje. În mai puţin de zece minute s-a întâmplat totul. Am auzit în drum spre casă că e fum la spital şi am întors să mă asigur că nu se întrerupe oxigenul şi că mama mea are oxigenul de care are atâta nevoie. M-am echipat iar în combinezon. Am intrat pe secţia de chirurgie, era un fum gros. M-am apropiat şi am văzut multe paturi cu cadavre acoperite cu cearșafuri. Am fugit la reanimare, acolo unde era mama mea, şi am găsit salonul carbonizat. Am încercat să o caut. Incendiul se terminase", a mai spus femeia.

Victima se numea Tatiana Gavril, o femeie de 67 de ani căreia i se spunea "mama Tatiana", după ce a crescut, timp de 25 de ani, zeci de copii abandonați, la ofelinatul Casa Ray, de care se ocupa împreună cu soțul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel