Festival Enescu 2015. 25.000 de bilete cumpărate în doar o oră de la punerea în vânzare-VIDEO

Succes de proporți la Festivalului Internaţional "George Enescu". Aproximativ 25.000 de bilete pentru ediţia de anul acesta, care se va desfăşura în perioada 30 august - 20 septembrie, în Bucureşti, au fost cumpărate, luni, în doar o oră de la punerea lor în vânzare.

Astfel, în prima oră de la punerea în vânzare a biletelor pentru ediţia din 2015 a Festivalului Internaţional "George Enescu" s-au vândut aproximativ 25.000. 10 concerte sunt deja epuizate dintr-un total de 22 din seria celor camerale, de la Ateneul Român.

Astfel, nu mai sunt bilete disponibile pentru recitalurile şi concertele susţinute de pianiştii Fazil Say (4 septembrie), Murray Perahia (5 septembrie), Elisabeth Leonskaja (6 septembrie) şi Maria João Pires (7 şi 8 septembrie), de violonista Sophie-Anne Mutter (9 septembrie) şi de David Garrett (15 septembrie), precum şi pentru concertele susţinute de Konzerthausorchester Berlin (11 septembrie), Mozarteum Orchester Salzburg (17 septembrie) şi Christian Zacharias (20 septembrie), informează Mediafax.

Concertele Filarmonicii din Sankt Peterburg și Berlin, la mare căutare

De asemenea, biletele pentru concertul susţinut de Orchestre de Chambre de Paris din seria Midnight (Ateneul Român) sunt epuizate, în timp ce, pentru Sala Palatului, la mare căutare au fost tichetele pentru concertele susţinute de Filarmonica din Berlin, Sankt Petersburg Orchestra, Wiener Philharmoniker şi Royal Concertgebouw Amsterdam (19 septembrie) - acestea fiind în curs de epuizare.

Aproximativ 2.500 de artişti străini şi 500 de artişti români vor participa la ediţia din 2015 a Festivalului "George Enescu", cel mai mare eveniment cultural internaţional organizat de România şi cel mai puternic promotor al creaţiei şi valorilor singurului compozitor român intrat în patrimoniul mondial George Enescu.

Ediţia din 2015 va avea loc între 30 august şi 20 septembrie, la Sala Palatului şi Ateneul Român din Bucureşti, şi va găzdui, timp de 22 de zile, 58 de concerte în săli, precum şi multe alte evenimente în aer liber, în "Piaţa Festivalului", care se va desfăşura între 3 şi 20 septembrie, dar şi în cadrul "Bucureştiului Creativ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel