Femeie, bătută crunt de iubit: Mă cosea și îmi spunea că îmi vede craniul - video

Un bărbat şi-a bătut iubita în spălătoria pe care o aveau împreună, în Ilfov. Imaginile de-o violență incredibilă au fost încărcate pe Facebook chiar de agresor.

"Totul a pornit pentru că nu am fost eu de acord să mă ducă la aeroport la ora 5:00 și la ora 2:30 eram la societate pentru că aveam niște documente de pus la punct. I-am spus că iau un taxi. Mi-a vorbit foarte urât în birou, unde nu se vede filmarea și a dat în mine acolo. Am vrut să chem paza, iar eu îl invitam să iasă afară din unitate, iar el nu a vrut. Acolo a dat în mine și apoi vedeți la filmuleț. Am fost la spital. Am avut 6 copci în cap. Capul meu a fost spart până la os. Doamna care mă cosea îmi spunea că îmi vede craniul.

Am fost sunată de el, la 6:00 dimineața, și am fost amenințată că el dacă intră la pușcărie, nu intră doar cu faptele astea. Asta înseamnă că o să mă omoare pentru că eu am amenințări de la el scrise înainte de incident că mă omoară, îmi aruncă acid, etc. Înainte cu două săptămâni să mă bată pe mine, a bătut o prietenă de-a mea pe motivul că ea vrea să mă despartă pe mine de el. Nu. Eu m-am despărțit de el pentru că este efectiv un om care nu are discernământ, nu se controlează. Autoritățile nu au făcut nimic, cu toate că eu mi-am angajat un avocat și am fost și am făcut toate demersurile ca să se facă ceva", a declarat femeia.

Incidentul ar fi avut loc în luna noiembrie, iar agresorul nu a fost reținut. Deși obținuse un ordin de protecție, bărbatul l-a încălcat de trei ori și îi trimitea amenințări cu moartea. Au fost deschise două dosare penale pentru încălcarea ordinului de protecție și pentru lovire și alte violențe, potrivit Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel