EXCLUSIV  Felix Borcean, primar Caransebeş, întâlnire cu cetăţenii la interviurile DC News

Mihai Ciobanu / 10 oct 2018 / 08:25 Salveaza PDF Comentarii
Felix Borcean
Descriere foto: Felix Borcean

Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeş, a acordat un interviu DC News în care a vorbit despre mai multe subiecte de interes pentru cetăţeni. 

Felix Borcean, edilul din Caransebeş, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre impactul pozitiv pe care îl va avea implementarea proiectului BRUA pentru localitatea pe care o conduce, precum şi despre principalele proiecte locale, investiţii, dar şi alte aspecte care ţin de viaţa administrativă dar şi politică locală.

Interviul va putea fi urmărit în cadrul acestui articol, precum şi pe YouTube DC News, miercuri, 10 octombrie, începând cu ora 10:00.

Felix Borcean, la bază profesor de geografie, a fost ales în urmă cu doi de zile ca primar al municipiului Caransebeș. ”Am ales că accept această provocare pentru că am studiat în Caransebeș, trăiesc și muncesc în acest oraș, sunt familiarizat cu munca de funcționar public, însă văzută din punctul de vedere al managerului de liceu care a bătut la ușile administrației pentru rezolvarea diferitelor probleme”, declara Felix Borcean la momentul depunerii candidaturii.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22