Federația Turcă de Fotbal, DECIZIE în cazul lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Rezultatele slabe ale lui Mircea Lucescu la naționala Turciei nu i-a făcut pe oficialii din federație să-și piardă încrederea în antrenorul român.

Turcii de la Federație au încredere în Mircea Lucescu este antrenorul potrivit pentru echipa națională a Turciei. Deși românul nu a reușit să obțină decât două victorii în opt meciuri, ratând calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, turcii vor ca Lucescu să-și ducă contractul la bun sfârșit.

„Contractul cu Mircea Lucescu va fi dus la bun sfârșit. Nu avem în agendă subiectul unei posibile schimbări. Avem un viitor pentru echipa națională, există speranțe, avem jucători valoroși care au nevoie de timp pentru a fi mai organizați", a declarat Ali Durust, vicepreședintele Federației din Turcia, potrivit Haber 7.

Lucescu, salariu de 4 milioane de dolari

Mircea Lucescu a preluat naționala Turciei în luna august a anului trecut, înlocuindu-l pe Fatih Terim. „Il Luce" a debutat cu o înfrângere cu Ucraina, 2-0 apoi a învins Croația cu 1-0. după care a urmat o înfrângere zdrobitoare contra Islandei, cu 3-0, ratând calificarea la Mondial. În ultimul meci din preliminarii, Lucescu s-a chinuit cu Finlanda, remizând 2-2.

După campania la mondial ratată, Turcia a pierdut cu 2-0 în fața României și cu 3-2 în amicale. A învins Irlanda cu 1-0, iar în ultimul joc, cu Muntenegru, a remizat 2-2.

Mircea Lucescu este plătit cu 4 milioane de dolari anual, al doilea dintre cei mai bine plătiți antrenori români, topul fiind condus de către Cosmin Olăroiu, care a semnat un contract de 7 milioane de dolari cu Jiangsu Suning.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel