Caz IMPOSIBIL de rezolvat. Fată RĂPITĂ, descoperire șocantă a mamei

O tânără în vârstă de 18 ani a dispărut după ce a ieșit la o plimare cu bicicleta.

Adolescenta din New Mexico obișnuia să iasă în fiecare dimineață la plimbare cu bicicleta. Dar într-o zi nu s-a mai întors acasă. Descoperirea făcută de mama tinerei este șocantă. Tara a simțit într-o zi că este urmărită de un șofer, însă a ignorat acest lucru, potrivit merdeka.ro.

După câteva zile, când fata a ieșit iar la plimbare, a sunat-o pe mama ei să vină să o ia dacă nu ajunge acasă până se întunecă, iar mama sa a făcut așa cum i-a zis fiica ei. Dar mama ei a avut un șoc când nu a găsit-o, așa că a mers de îndată la poliție. 

După un an de la incident, mama fetei a mers la secția de poliție cu o fotografie pe care o găsise într-o parcare. În poza respectivă erau o fată și un băiat, care aveau mâinile legate și gurile acoperite cu bandă adezivă. Femeia susținea că în fotografie este fiica ei.

Șeriful din Valencia County a dezvăluit că mai mulți băieți au urmărit-o cu mașina și au lovit-o, apoi au ascuns-o, după ce rănile i-au fost fatale. Chiar dacă știa numele celor implicați, fără rămășițele Tarei, nu putea construi un caz împotriva lor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel