Familiile Măceșanu și Melencu, momente SFÂȘIETOARE în fața sediului M.A.I.

Peste 100 de oameni s-au strâns împreună cu rudele celor două fete dispărute din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, într-un marș desfășurat sâmbătă în Capitală.

În cadrul protestului organizat de către Alexandru Cumpănașu, oamenii au aprins lumânări în momentul în care au ajuns în fața sediului M.A.I. Mamele celor două fete au făcut declarații cu lacrimi în ochi, în direct la România TV. Acestea au lansat un apel disperat către autorități cu doar câteva zile înainte ca dosarul Caracal să fie trimis în instanță. Mai mult, cele două familii s-au rugat împreună, punându-se în genunchi și implorând autoritățile să le găsească fetele.

'Alexandra este vie! Inima de mamă asta îmi spune! Într-o bună zi va veni acasă! (...) Să ne aducă fetele înapoi acasă! Ne-a unit această tragedie!' a spus mama Alexandrei Măceșanu.

'Nu am crezut niciodată că fetele noastre sunt moarte! Acestea sunt traficate! A fost un joc dublu, totul a fost regizat de procurori, iar Dincă a fost actorul! (...) Data viitoarea trebuie să mergem la domnul președinte! Dânsul nu știe ce înseamnă suferința!' a spus mama Luizei Melencu.

Amintim faptul că rechizitoriul în dosarul Caracal e finalizat. Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, două omoruri calificate şi profanare de cadavre. Acesta a recunoscut inițial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora a cerut să fie reaudiat, pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza. Dincă se află în arest preventiv din luna iulie. Mandatul de arestare preventivă expiră pe data de 22 ianuarie. Dacă până în acel moment dosarul nu va fi trimis în instanță Dincă ar putea fi pus în libertate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel