Soțul Annei-Maria Tinu a cerut falimentul Adevărul Holding a lui Dinu Patriciu

dinu
dinu

Firma Roel, la care este acționar Claudiu Constantinescu,  soțul Annei-Maria Tinu, a cerut  falimentul Adevărul Holding, deținut de omul de afaceri Dinu Patriciu.În umră cu câteva săptămâni, firma ridicase imprimantele pe care le folosea redacția Adevărul.

Claudiu Constantinescu, soțul Annei-Maria Tinu, a cerut falimentul Adevărul Holding, potrivit paginademedia.ro. Firma Roel, care se ocupă cu închirierea și vânzarea perifericelor, copiatorelor și imprimantelor, a depus la data de 2 martie dosarul la Tribunalul București, termenul fiind stabilit pentru 16 mai 2012.

Dinu Patriciu a intrat în posesia ziarului Adevărul în 2006, în urma unei tranzacții care a avut loc la Amsterdam. Anna-Maria Tinu i-a vândut lui Dinu Patriciu un pachet de 80 la sută din acțiunile Adevărul. Dinu Patriciu declara că, în urma procesului de partaj dintre Anna-Maria Tinu și Andrei Tinu,  va ceda o parte din acțiuni fiului lui Dumitru Tinu, lucru care până în acest moment nu s-a întâmplat.

Andrei Tinu ne-a declarat că are termen vinerea acesta, la Tribunalul București, în procesul său cu Patriciu. ”Până în prezent, litigiu dintre noi nu s-a soluționat. Peste câteva săptămâni voi avea termen și în procesul de dezbatere a succesiunii, la sectorul 3”,  a declarat Tinu.

Adevărul Holding, aflat în posesia lui Patriciu, deține majoritatea acțiunilor la Adevărul S.A.

Citește și:

Adevărul Holding a rămas fără imprimante

Vezi cum păgubiţii Mic.ro şi Minimax Discount își fac singuri dreptate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel