EXATLON ROMÂNIA. Teo Trandafir, mesaj către un concurent: Ne leagă foarte multe lucruri. Te iubesc!

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Concurenții EXATLON din echipa ”Faimoșii” au primit mesaje de încurajare de la prieteni, duminică, 18 martie 2018, după ce au câștigat confruntarea cu ”Războinicii”. 

Cătălin Cazacu a primit mesaj de la o persoană specială, una cunoscută de către toți ceilalți concurenți și îndrăgită de o țară întreagă.

Inițial, Cătălin Cazacu nu a vrut să le dezvăluie numele persoanei care i-a scris mesajul celorlalți concurenți. El a spus cine i-a trimis mesajul după ce a terminat de citit. 

”Cătălin, tu știi că ne leagă foarte multe lucruri care vor continua să ne lege pentru totdeauna. În ciuda faptului că vă iubesc pe toți, pentru tine am o slăbiciune specială. Sunt mândră de tine, mă uit la tine cu sentimentul că te văd în fiecare zi altul. Am încredere că o să vii acasă victoriei sau dacă nu, oricum ai pupic mare de la mine. Te iubesc, Cătălin! Baftă! Teo Trandafir” este mesajul pe care l-a primit Cătălin Cazacu de la Teo Trandafir. 

(w670)

”Exemplu pentru mine și va fi toată viața”

”La asta nu mă așteptam”, a spus Cătălin Cazacu, vizibil emoționat. ”Este unul din puținii oameni pe care i-am întâlnit în viața mea, despre care pot să spun că e genial, e un exemplu pentru mine și va fi absolut toată viața” a mai spus ”faimosul”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel