EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. Alex - Alina, luptă crâncenă - SONDAJ

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Alex, Lupu și Alina sunt cei trei concurenți EXATLON, din echipa RĂZBOINICII, care riscă să plece acasă. 

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. Luni a fost o zi neagră pentru Războinici, care au pierdut în fața Faimoșilor cu scorul de 10 la 1. Prin urmare, Războinicii au fost puși în situația de a nominaliza trei coechipieri, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori.

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. O nominalizare a fost făcută de membrii echipei, o a doua de cel mai bun jucător al săptămânii (Ionuț) iar a treia de câștigătorul jocului de imunitate (Alex Nedelcu).

CEI TREI NOMINALIZAȚI

Alex Moraru - din partea echipei;
Lupu - din partea lui Ionuț;
Alina - din partea lui Alex Moraru.

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. În acest context, DC News a realizat un sondaj cu privire la cine ar trebui să fie eliminat din echipa Războinicii. Astfel, dacă la eliminarea trecută o majoritate covârșitoare a votat pentru eliminarea Ancăi (EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Rezultat ZDROBITOR), de data aceasta s-a dus o luptă între Alex și Alina.

După cum se poate observa în sondaj, 3460 de voturi sunt pentru eliminarea lui Alex, adică 45,61%. 1.048 susțin că ar trebui eliminat din cadrul competiției Exatlon România Lupu, respectiv 13,81%, în timp ce 3076 de persoane, adică 40,55%, susțin eliminarea Alinei.

(w670)

[citeste si]

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Risc URIAȘ pentru ALINA. Marea luptă cu ALEX

EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. Rămâne de văzut care va fi decizia telespectatorilor Kanal D. Aceasta va fi anunțată în ediția difuzată miercuri, 7 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel