EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Rezultat ZDROBITOR

Irina Constantin / 27 feb 2018 / 21:48 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie.  Anca, Ionuț și Ștefan sunt cei trei concurenți EXATLON din echipa RĂZBOINICII care riscă să plece astăzi acasă. 

Cititorii DCNews au avut DREPTATE, a doua oară! ANCA este concurenta ELIMINATĂ. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie.  Anca a fost nominalizată de echipă, din nou. Ionuț a fost nominalizat de Alina, iar Ștefan de către Alex. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Alex a câștigat imunitatea în concurs și posibilitatea de a nominaliza. Alina a obținut cele mai multe puncte în această săptămână. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. DCNews a realizat un sondaj cu privire la cine ar trebui să fie eliminat. Cititorii site-ului au votat. 

Majoritatea covârșitoare a votat pentru eliminarea Ancăi. 

(w670)

După cum se poate observa în sondaj, 6.709 voturi sunt pentru eliminarea Ancăi, adică 72,54%. 1.329 susțin că ar trebui eliminat Ionuț, adică 14,37%. 13,09%, adică 1.211 voturi, susțin eliminarea lui Ștefan. 

[citeste si]

Anca a avertizat că dacă nu va pleca astăzi, nu va mai place, pentru că și-a revenit în urma accidentării. Mai mult, ea i-a spus Roxanei, în urma disputei, că o va da afară în săptămâna care urmează. Între timp, Alexandru caută să facă o alianță în echipa Războinicii cu oamenii sinceri: Lupu, Roxana, Ștefan. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26