EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Rezultat ZDROBITOR

Irina Constantin / 27 feb 2018 / 21:48 Salveaza PDF Comentarii

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie.  Anca, Ionuț și Ștefan sunt cei trei concurenți EXATLON din echipa RĂZBOINICII care riscă să plece astăzi acasă. 

Cititorii DCNews au avut DREPTATE, a doua oară! ANCA este concurenta ELIMINATĂ. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie.  Anca a fost nominalizată de echipă, din nou. Ionuț a fost nominalizat de Alina, iar Ștefan de către Alex. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Alex a câștigat imunitatea în concurs și posibilitatea de a nominaliza. Alina a obținut cele mai multe puncte în această săptămână. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. DCNews a realizat un sondaj cu privire la cine ar trebui să fie eliminat. Cititorii site-ului au votat. 

Majoritatea covârșitoare a votat pentru eliminarea Ancăi. 

(w670)

După cum se poate observa în sondaj, 6.709 voturi sunt pentru eliminarea Ancăi, adică 72,54%. 1.329 susțin că ar trebui eliminat Ionuț, adică 14,37%. 13,09%, adică 1.211 voturi, susțin eliminarea lui Ștefan. 

[citeste si]

Anca a avertizat că dacă nu va pleca astăzi, nu va mai place, pentru că și-a revenit în urma accidentării. Mai mult, ea i-a spus Roxanei, în urma disputei, că o va da afară în săptămâna care urmează. Între timp, Alexandru caută să facă o alianță în echipa Războinicii cu oamenii sinceri: Lupu, Roxana, Ștefan. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2