EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Risc URIAȘ pentru ALINA. Marea luptă cu ALEX

EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Alex Moraru, Lupu și Alina au fost propuși spre eliminare, luni, la EXATLON. 

EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Alex Moraru este nominalizarea echipei, Lupu a fost nominalizat de Ionuț, jucătorul săptămânii care a strâns cele mai multe puncte, iar Alina a fost nominalizată de Alexandru, care a câștigat imunitatea, în urma confruntării de luni seară. 

EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Pe două grupuri de susținători EXATLON ROMÂNIA au fost făcute două sondaje-fulger. Din rezultatele sondajelor, rezultă că Alina este în mare pericol de eliminare, deși toate vocile se așteaptau ca Alex Moraru să fie cel eliminat, inclusiv Anca, ultima eliminată din echipa RĂZBOINICII. 

EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Fanii EXATLON au pus trei poze ale celor propuși spre eliminare. Fiecărei poze îi corespunde un emoticon. Cei care vor să fie eliminat Alex Moraru, de exemplu, pun o inimă. Într-unul din grupuri Alina este cea care are cele mai mult voturi, iar în celălalt Alex Moraru. 

EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE.  În condițiile în care au votat sute de oameni, cei doi, Alina și Alex, se află la doar câteva zeci de voturi diferență. De departe, Lupu are toate șansele să rămână în competiție. El a primit maximum 20 de voturi ca să plece. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA: ELIMINARE. Până la această oră, și pe site-ul dcnews.ro, votul din sondaj este extrem de strâns. VOTUL CONTINUĂ AICI

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel