EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Tactică fani `RĂZBOINICII`: Afară Cazacu!

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  Scenariul Diana Belbiță s-ar putea repeta miercuri, 25 aprilie 2018, la EXATLON. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  Fanii Războinicilor dau dovadă de o mobilizare incredibilă și susțin concurentul pe care Faimoșii și fanii acestora îl vor afară. Dovezi au fost multiple pe parcursul emisiunii. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  Ultima dovadă este cea în care a părăsit emisiunea EXATLON Diana Belbița. Fanii Războinicilor au susținut-o masiv pe Geanina. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  De această dată, sunt nominalizați Cătălin Cazacu, Valentin Chiș și Geanina. Larisa este cea care l-a votat pe Cătălin Cazacu. 

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  Dacă luăm în calcul ”ravagiile” pe care le-au făcut până acum fanii Războinicilor în echipa Faimoșii, ar trebui să fie o surpriză dacă iese Geanina. Și nu ar trebui să ne ia prin surprindere eliminarea lui Cazacu, mai ales că el e prieten cu Giani Kiriță. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  Pe de altă parte, luăm în calcul și conflictul Geaninei cu Ionuț de la Războinicii, căruia i-a spus că va vedea finala emisiunii de acasă. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018.  Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar, până atunci, aflăm de la o fană Războinicii că a votat-o de cinci ori pe Geanina. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel