EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici - VIDEO + UPDATE 10

Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA
Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA

Miercuri, un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția Exatlon România. 

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 10. Au fost momente emoționante miercuri seară, în contextul în care Mariana a fost afectată de posibilitatea ca Alina să plece acasă. Cele două s-au susținut reciproc, fiind legate de o prietenie. "Dacă astăzi mă mai aflu în acest concurs, este datorită ei", a mărturisit Alina, extrem de emoționată.

În urma votului telefonic al telespectatorilor, Alex Moraru a fost concurentul eliminat din echipa Războinicilor."Nu am venit setat pentru a câștiga această competiție, ci am venit pentru a uni echipa", a spus Alex Moraru după ce a aflat că a fost eliminat.

VEZI ȘI Concurent nou la EXATLON. Primele reacții ale fanilor

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 9. Prezentatorul emisiunii a avut o surpriză pentru Faimoși și Războinici. "Am o surpriză pentru voi. O să încerc să fiu cât mai scurt: jucați din nou cu Turcia! Scorul este 1-1. Sunt extrem de curios cum o să arate meciul numărul trei. Înclin să cred că va fi o victorie a României", a spus Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 8. Valentin, cel mai nou concurent al Faimoșilor, a adus victoria pentru echipa sa.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 7. Alex câștigă duelul împotriva lui Valentin. Astfel, scorul devine 6-5 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 6. Vladimir și Lupu au oferit un duel de excepție. Scorul este de 4-3 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 5. Valentin Chiș a avut parte de “botezul” Exatlon. Acesta a concurat contra lui Alex Muraru și a avut un parcurs destul de bun. Punctul a fost câștigat de Alex.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 4. Diana Bulimar este în formă la proba din nocturnă. Concurenta câștigă duelul contra Marianei. Scorul este, în acest moment, 2-1 pentru Faimoși.

(w670)

Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 3. Miza acestei seri este una plină de adrenalină: plimbare cu tiroliana în junglă. De asemenea, membrii echipei câștigătoare vor mânca cheeseburger cu cartofi prăjiți.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 2. Cosmin Cernat a anunțat numele celui care îl va înlocui pe Andrei Stoica. "Veți avea un nou membru în echipă. Îl primim cu aplauze pe Valentin Chiș. Bine ai venit!", a spus Cosmin Cernat.

VEZI ȘI VALENTIN CHIȘ. Cine este - FOTO + VIDEO

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 1. Începe o nouă ediție EXATLON. În câteva ore, vom afla numele concurentului care va părăsi competiția. În acest context, precizăm că Andrei Stoica deja a ajuns în România.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Deși mulți fani ai emisiunii se așteptau ca în ediția difuzată marți, 6 martie, să fie anunțat numele concurentului care va reveni în România, nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult, surpriza a fost de partea Faimoșilor, în contextul în care unul dintre coechipierii lor a fost nevoit, din cauza problemelor de sănătate, să renunțe la competiție. Este vorba de Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight. Acesta a părăsit competiția din cauza unei accidentări. Cosmin Cernat a făcut anunțul în ediția de aseară a concursului.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. În cele două luni de când se află în Republica Dominicană, alături de colegii lui din Echipa Faimoșilor, Andrei Stoica a avut performanțe notabile și a adus puncte importante care, de cele mai multe ori, au făcut diferența între victorie și înfrângere. Prin urmare, anunțul a căzut ca un trăsnet în tabăra Faimoșilor aseară, atunci când sportivul a fost nevoit să își ia la revedere de la coechipierii săi.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Amintim că, luni, Războinicii au fost puși în situația de a nominaliza trei coechipieri, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori. O nominalizare a fost făcută de membrii echipei, o a doua de cel mai bun jucător al săptămânii (Ionuț) iar a treia de câștigătorul jocului de imunitate (Alex Nedelcu). Cei trei nominalizați sunt Alex, Lupu și Alina.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. În acest context, DC News a realizat un sondaj cu privire la cine ar trebui să fie eliminat din echipa Războinicii. Astfel, dacă la eliminarea trecută o majoritate covârșitoare a votat pentru eliminarea Ancăi (EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Rezultat ZDROBITOR), de data aceasta s-a dus o luptă între Alex și Alina. Mai multe, în link-ul următor:

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. Alex - Alina, luptă crâncenă - SONDAJ

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Rămâne de văzut care va fi decizia telespectatorilor Kanal D. Aceasta va fi anunțată în ediția de miercuri, 7 martie. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel