EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici - UPDATE 12

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Marți seară, a avut loc o nouă ediție incendiară la Exatlon.

UPDATE: În urma votului telefonic al telespectatorilor, Alex Moraru a fost concurentul eliminat din echipa Războinicilor. "Nu am venit setat pentru a câștiga această competiție, ci am venit pentru a uni echipa", a spus Alex Moraru după ce a aflat că a fost eliminat.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 12. În promo-ul difuzat la finalul emisiunii, s-a anunțat că miercuri, 7 martie, vom afla numele concurentului care va părăsi competiția.

VEZI ȘI Ediție incendiară la EXATLON. Un războinic, exclus din competiție

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 11. Și această probă a fost câștigată, în cele din urmă, de Faimoși. Vladimir Drăghia a adus victoria în finala disputată cu Lupu. Odată cu această victorie, Faimoșii au câștigat o masă copioasă: nachos cu carne.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 10. Are loc un mini-game, miza fiind o porție de nachos cu vită și pui pentru fiecare concurent din echipa câștigătoare.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 9. Faimoșii câștigă proba cu scorul de 10-5! Aceștia se vor bucura de casă pentru încă patru nopți, vor avea parte de mâncare și vor primi mesajele de la prietenii lor.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 8. Vladimir Drăghia obține un punct, iar Faimoșii sunt tot mai aproape de o victorie.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 7. Alina aduce cel de-al doilea punct important echipei Războinicilor. Scorul a devenit 7-5.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 6. Diana Belbiță marchează două din două! Faimoșii sunt extrem de motivați.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 5. Larisa duce scorul la 5-3 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 4. Scorul a devenit 4-3 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 3. În acest moment, scorul este de 2-0 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 2. Cosmin Cernat a anunțat că Andrei Stoica, din cauza problemelor de sănătate, își va lua la revedere de la coechipierii săi. "Mai am trei vești, mai exact cele trei premii pentru care jucăm astăzi. Primul dintre ele, cu siguranță, va naște tensiuni, pentru că jucăm din nou pentru casă. Echipa care va câștiga va sta patru nopți în casă. Al doilea premiu o să vă bucure și el tare, dar cred că nu la fel de mult cum o să fie ultimul. Al doilea premiu e mâncare. Deci, aveți toate motivele să luptați. Și al treilea premiu: o să mergeți într-un loc unde fiecare membru al echipei câștigătoare o să primească mesaje și poze de la cel mai bun prieten", a anunțat Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 1. A început emisiunea. Marți seară se joacă pentru casă. "La casă ne-am propus să batem un record", a spus Giani Kiriță, adăugând "să stăm cât mai mult".

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE 6 martie 2018. Alex - Alina, luptă crâncenă - SONDAJ

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Luni, 5 martie, a fost o zi neagră pentru Războinici, care au pierdut în fața Faimoșilor cu un scor incredibil: 10 la 1, singurul punct fiind adus de Alex. Faimoșii s-au mobilizat și au învins fără drept de apel, din dorința de a nu fi puși în postura de a renunța la unul dintre coechipieri.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 6 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Astfel, războinicii vor mai pierde încă un coleg, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori. Ca în fiecare săptămână, echipa care a pierdut în Arena Exatlon a trebuit să nominalizeze trei concurenți pentru eliminare. O nominalizare a fost făcută de membrii echipei, o a doua de cel mai bun jucător al săptămânii (Ionuț) iar a treia de câștigătorul jocului de imunitate (Alex Nedelcu).

CEI TREI NOMINALIZAȚI

Alex Moraru - din partea echipei
Lupu - din partea lui Ionuț
Alina - din partea lui Alex Moraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel