Exatlon. Război între Echipa Faimoșilor și Echipa Războinicilor. Cine sunt membrii

Duminică, la ora 20:00, la Kanal D, va debuta cel mai așteptat reality al anului, “Exatlon”.

Douăzeci de concurenți bine antrenați, două echipe, pe de-o parte, Echipa Faimoșilor, formată din zece vedete, și Echipa Războinicilor, formată din oameni obișnuiți, dar care practică intens activități sportive, au început deja filmările în Republică Dominicană și așteaptă cu nerăbdare startul competiției pe TV din această seară.

Miza este uriașă, doar unul dintre cei douăzeci concurenți aflați în concurs va fi învingător și câștigătorul sumei de 100.000 de Euro. Probele extreme pe care vor trebui să le treacă aceștia le vor testa atât rezistența fizică, cât și cea psihică. Prima întâlnire televizată cu faimoșii și războinicii va fi duminică seară, la ora 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și luni și marți, de la aceeași oră, la Kanal D!

Cum se poate vota

Telespectatorii își vor putea vota concurentul favorit în timpul emisiunii, aducându-l astfel tot mai aproape de câștigarea marelui premiu de 100.000 de Euro. În timpul difuzării show-ului vor fi comunicate intervalele orare în care sistemul de votare este activ.

Urmează ca, de săptămâna viitoare, "Exatlon" să poată fi urmărit patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00.

Cine formează Echipa Faimoșilor

Reamintim că cele zece vedete care s-au înscris la "Exatlon" și care formează Echipa Faimoșilor sunt cântăreața Claudia Pavel (Cream), gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiții olimpice și europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanță și actor cunoscut, cântăreața Anda Adam, Giani Kirita-fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, Diana Belbita, luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prințesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial și european, și Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Telespectatorii vor descoperi Echipa Războinicilor, în premieră, chiar odată cu debutul competiției „Exatlon" din această seară, la ora 20:00.

VEZI ȘI: Exatlon: Membrii din Echipa războinicilor - cu ce se ocupă fiecare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel