Eveniment controversat. În China, a început festivalul cărnii de câine

Foto: The Independent
Foto: The Independent

Miercuri, 21 iunie, un festival controversat al cărnii de câine, ce are loc în fiecare an la Yulin, un oraş din sud-vestul Chinei, a început, în ciuda opoziţiei organizaţiilor de apărare a drepturilor animalelor şi a zvonurilor privind interzicerea evenimentului de către autorităţi, informează AFP.

Humane Society International, o asociaţie cu sediul în SUA, susţinea luna trecută că autorităţile au interzis vânzarea de carne de câine cu prilejul ediţiei din 2017 a festivalului. Cu toate acestea, miercuri, pe străzile din Yulin bucătarii pregăteau bucăţi de carne de câine, sub atenta supraveghere a poliţiei. 'În pofida faptului că nu există o interdicţie cu privire la comercializarea cărnii de câine, ediţia din acest an pare a fi mai mică decât anul trecut, cu mai puţini câini sacrificaţi', a declarat Irene Feng de la organizaţia nonguvernamentală Animals Asia, potrivit Agerpres.

Conform estimărilor Humane Society International, anual, până la 10 milioane de câini sunt ucişi pentru a fi consumaţi în China.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel