EXCLUSIV  EUROVISION 2020. Trăistariu: ”Țara care va da lovitura! Lumea vrea așa ceva!” Probleme pentru Roxen

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

"Alcohol You", interpretată de Roxen, este piesa care va reprezenta România la Eurovision 2020. Mihai Trăistariu a vorbit pentru DC News despre șansele ca tânăra să intre în top 10, în contextul în care alte țări, printre care Rusia, au ales să șocheze cu apariții inedite anul acesta.

DC News: Va intra Roxen în top 10 la finala Eurovision?

'Cu siguranță va intra în top 10. Nu pot da un pronostic exact pentru că am văzut că Rusia și-a trimis o trupă porno la Eurovision. S-a 'stricat' cumva acest concurs. Nu mai merge doar pe voce sau pe o piesă cu o voce grozavă. De pe la Conchita încoace se merge pe o ciudățenie. Toată lumea își trimite ciudații. Vreau să spun că Rusia a intrat în top, chiar pe locul 2, după ce au fost anunțați reprezentanții lor. Lumea vrea așa ceva.' a spus Trăistariu.

DC News: Consideri că României îi lipsește elementele inedite pentru a urca în topuri?

'La finala Eurovision România era o fată, Dora Gaitanovici, care cântă excepțional și mai era și un băiat, Alin Gheorghişan, care făcea o caterincă de travestiuri. Dacă ajungeau la Eurovision puteam să garantez mai mult pe un rezultat mai bun. Băiatul acesta ar putea șoca mai bine și ar fi putut să aducă un rezultat mai bun. Nici nu mai știi ce pronostic să dai pentru că sunt și țările care se votează între ele. Trebuie să te strecori printr-o grămadă de factori ca să intri în față. Nu e imposibil! Eu am reușit. La fel și Luminița Anghel sau Paula Seling. Aici este secretul. Trebuie venit cu ceva ce nu s-a mai făcut până acum.' a punctat Trăistariu.

'Din păcate, San Marino și Azerbajan și-au selectat reprezentanții. Nu mai sunt supărat, dar am așa o oarecare necăjeală pe România. Dacă știam că se schimbă în acest mod regulamentul mă înscriam în altă țară atunci când se mai putea, în octombrie. La anul știu ce am de făcut. Nu mă mai înscriu să reprezint România pentru că se va merge pe același regulament. Nici nu mă mai gândesc la acest aspect! Eurovision rămâne visul meu! Nu renunț la el!' a declarat Trăistariu.

Piesa Rusiei la Eurovision 2020:

VEZI ȘI EUROVISION 2020. Șocul lui Trăistariu când și-a dat seama cine e ROXEN! ”Ulterior am aflat!” VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel