EXCLUSIV  EUROVISION 2020. Șocul lui Trăistariu când și-a dat seama cine e ROXEN! ”Ulterior am aflat!” VIDEO

"Alcohol You", interpretată de Roxen, este piesa care va reprezenta România la Eurovision 2020. Melodia a fost aleasă duminică, la finalul unui show de aproape trei ore, care a avut loc la Buzău. Ce a spus Mihai Trăistariu despre acest subiect aflați într-un interviu pentru DC News.

DC News: Te-ai uitat la Finala Eurovision România? Ți-a plăcut prestația lui Roxen?

'În prima fază, când s-a anunțat regulamentul de înscriere la Eurovision România, m-am revoltat un pic pe această apariție nouă, Roxen. Participarea ei la concurs m-a deranjat un pic. Dar, de fapt și de drept, pe mine m-a deranjat noul regulament, care venise prea târziu pentru că la data de 1 octombrie toate țările își anunță participarea la Eurovision. Aici a fost scandalul pentru că foarte mulți interpreți s-au pregătit încă din octombrie. Așa am făcut și eu. Ținând cont că oganizatorii au anunțat în ianuarie că vor face alt regulament, ce reprezentant să trimită sau ce casă de discuri, normal că am fost supărat pentru că am muncit două luni la o piesă. Și atunci am ieșit la televizor. Am făcut o serie de declarații, oarecum și în numele altor colegi, pentru că nimeni nu a avut curajul să iasă să spună ceva public, dar toți mă sunau.' a declarat Trăistariu.

'Unii dintre ei erau îndreptățiți să facă scandal pentru că au muncit pentru acest concurs și s-au trezit că nu își mai pot folosi piesele. De exemplu, o vedetă mi-a spus că și-a făcut masterul în America și a dat 3.000 de euro pe sound și că nu se poate așa ceva. Prin urmare, atunci am ieșit, în primă fază, și am spus că nu este corect cu noul regulament. Acum nu mi se pare rău, dar iată că a fost anunțat târziu, iar pentru unii a fost aiurea.' a spus Trăistariu.

DC News:  Ne vom califica în Finala Eurovision cu Roxen?

'Cred că da. Eu mă uit în sondaje la casele de pariuri pentru că este cât de cât real ceea ce se pariază acolo pe sume de bani. După ce s-a ales piesa ei, Roxen a coborât 4 locuri ca și cum s-ar da de înțeles că ceva nu e în regulă. Însă este posibil să se regleze cotele până la concurs. Cred în piesa "Alcohol You" și în această fetiță talentată. Culmea, am și premiat-o când era mică! Ulterior am aflat, după ce a fost selectată pentru Eurovision!'

DC News: Vei dori să faci un duet cu Roxen dacă se va ivi această ocazie?

'Da, dacă va dori. Dar fiind deja lansată nu mai are nevoie. I-am dat premiu. Mai mult, eu ofeream premii doar vocilor fenomenale și înseamnă că m-a 'șocat' atunci când era mai mică (n.r Roxen).' a menționat Trăistariu.

DC News: Va intra Roxen în top 10 la finala Eurovision?

'Cu siguranță va intra în top 10. Nu pot da un pronostic exact pentru că azi dimineață am văzut că Rusia și-a trimis o trupă porno la Eurovision. S-a 'stricat' cumva acest concurs. Nu mai merge doar pe voce sau pe o piesă cu o voce grozavă. De pe la Conchita încoace se merge pe o ciudățenie. Toată lumea își trimite ciudățenii. Vreau să spun că Rusia a intrat în top, chiar pe locul 2, după ce au fost anunțați reprezentanții lor. Lumea vrea așa ceva.' a spus Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel