EUROVISION 2015. Vox populi cu un angajat TVR

Sâmbătă seară, înainte de a începe marea finală a Eurovision 2015, la TVR 1 a fost difuzată emisiunea "Viena, venim!", prezentată de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu și Ioana Voicu.

Într-un cadru relaxat, în Berăria H, invitații Irinei, Florinei și Ioanei și-au povestit experiențele legate de Eurovision. Tot la "Viena, venim!", câțiva dintre oamenii care erau prezenți în Berăria H au participat la un vox populi despre celebrul concurs.

Printre aceștia s-a numărat și un angajat al TVR-ului. Așadar, hairstylist-ul de la Televiziunea Publică a fost prezentat astfel: "Daniel", simplu fan al Eurovisionului. El părea că nu le cunoaște pe colegele sale de la TVR.

"Am găsit un fan Eurovision. El este Daniel", a spus una dintre prezentatoarele emisiunii.

"Nu este întâmplător că ei intră în concurs pe locul 20. Ei aveau o piesă. "20 de ani". Eu sper la un loc bun. Sper la un loc bun și să plece cu capul sus indiferent de ce se întâmplă acolo", a spus Daniel, angajatul TVR.

Momentul poate fi urmărit de la minutul 41. VIDEO AICI.

VEZI ȘI: Scandal. Răsturnare de situație la Eurovision. Cine ar fi trebuit să câștige și ce loc ar fi trebuit să ocupe Voltaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel