Europarlamentarul Buda: Firmele cu alimente care au dublu standard, să plece din România

Remus Borza: Evaziunea fiscală, încurajată prin 18 Ordonanțe ale Guvernului - video
Remus Borza: Evaziunea fiscală, încurajată prin 18 Ordonanțe ale Guvernului - video

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită Guvernului să îşi dea concursul pentru identificarea firmelor care produc alimente cu un dublu standard, precizând miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că firmele respective 'trebuie să plece deîndată din România'.

El a explicat că la nivelul Comisiei Europene s-au alocat fonduri pentru identificarea produselor care au o anumită calitate pentru ţările din vestul Europei şi o altă calitate pentru estul Europei, şi a cerut guvernului implicare.

Apel către PSD-ALDE

'Fac un apel public guvernării PSD-ALDE de a-şi da concursul către Comisia Europeană în ce priveşte identificarea alimentelor care au un dublu standard, comparativ cu alimentele care se vând în statele din vestul Europei. Comisia Europeană, şi la solicitarea mea, şi a altor colegi, şi a altor state, a înţeles că este o problemă majoră în această zonă, a înţeles că sunt într-adevăr produse care au un standard dublu în vestul Europei comparativ cu cele din estul Europei şi a alocat resurse financiare în vederea identificării şi evident pe urmă vom reveni cu o legislaţie, dar este nevoie de un parteneriat cu statele membre.

[citeste si]

De aceea solicit guvernării PSD-ALDE de a fi productivă în acest parteneriat astfel încât să putem identifica alimentele care au standard dublu şi în acelaşi timp, evident, legislaţia o s-o facem la nivel european, şi acele firme, în opinia mea, trebuie să plece deîndată din România. Nu au ce să caute în România atâta timp cât vin cu produse alimentare cu un dublu standard', a spus Daniel Buda. Europarlamentarul are programată miercuri o vizită la mai multe ferme din judeţul Satu Mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel