Europarlamentare 2019. Radu Tudor: Spre deosebire de unii politicieni mincinoși...

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, despre faptul că unii politicieni, aflați în campanie electorală, fac manipulări anti-europene cu scopul de a obține voturi. 

Sunt un român pro european. Spre deosebire de unii politicieni mincinoși, ce manipulează pe cei săraci cu duhul în sens anti-european, patriotismul meu e decent. Lupt zi de zi pentru apărare, sănătate, agricultură, patrimoniu. Și altele. O fac din convingere, fără să-mi doresc manipulări populiste pentru voturi. a scris Radu Tudor.

Radu Tudor, în continuarea mesajului de pe pagina sa de Facebook, a făcut referire și la regretatul istoric Dinu C. Giurescu.

Occidentalii suntem noi, de la Atlantic la Marea Neagră, de când e istoria. Așa am învațat la școală, în liceu, la facultate. Cele peste 20 de emisiuni realizate cu regretatul istoric Dinu C. Giurescu mi-au intărit reperele istorice ale apartenenței noastre europene. 

Cine se declară altceva, ori e analfabet dpdv istoric ori asiatic, deci geografic și mental ne-european. a subliniat pe Facebook, Radu Tudor, jurnalist Antena 3.

 

VEZI ȘI Protest 19 mai autostrăzi. Radu Tudor: Cine să audă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel