Eurodeputat italian, atacuri grave la adresa romilor

Un nou scandal a izbucnit în Italia. Un eurodeputat italian, din partidul antiimagrație Liga Nordului, a declarat că romii sunt paraziți, gunoaie și că ar trebui bătuți cu parul. 

Şeful aceluiaşi partid a mai spus că ar rade de pe faţa pământului taberele de romi. Afirmaţiile aparţin eurodeputatului Gianluca Buonanno. "Majoritatea sunt nişte paraziţi, sunt gunoaiele societăţii. (...) Când vezi cum îşi exploatează copiii şi femeile îţi vine să îi iei la bătaie cu parul. Cu parul!", a declarat eurodeputatul.

Şeful aceluiaşi partid a făcut afirmaţii la fel de grave. Matteo Salvini, preşedintele Ligii Nordului a spus că "În Europa nu există tabere de romi. Acolo au drepturi şi îndatoriri, asemenea tuturor celorlalţi cetăţeni. Prin urmare, aş propune ca în şase luni să fie eliberate toate terenurile unde sunt tabere de romi. Trebuie să se organizeze, să se pregătească, să-şi cumpere sau să-şi ia în chirie locuinţe. Iar eu, după şase luni, dacă ei nu fac acest lucru, aş rade de pe faţa pământului taberele de romi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel