EXCLUSIV  Ernest - Big Brother. Informații de culise. Secretul succesului – VIDEO

 Ernest
Ernest

Deși emisiunea "Big Brother" în alte țări a avut mai multe sezoane, în România au fost difuzate doar două ediții. Ernest, probabil cel mai de succes concurent care a participat la show, a oferit informații de culise într-un interviu acordat DC News.

Concursul a început pe 16 martie 2003 și s-a terminat pe 6 iulie 2003, durând 113 zile. A fost prezentat de Andreea Raicu și Virgil Ianțu. Câștigător a fost Sorin Fisteag "Soso". Cu toate acestea, când spui "Big Brother", spui automat Ernest.

"Când au făcut acest casting pentru Big Brother s-au înscris peste 30.000 de oameni. Și asta era în 2002. Toată treaba este cum îți alegi concurenții. Show-ul acesta nu a fost testat aici, în România. Se știa cam care este rețeta, ce activități trebuie să le dai, cum să creezi un conflict, să faci o audiență. Lucrurile acestea sunt bine studiate. Foarte important este cum îi alegi pe cei 12. Ei au avut un staff care cu asta s-a ocupat. Și psiholog. Au căutat să fie niște caractere diferite. Se pare că la al doilea nu au ales cum trebuie concurenții, pentru că nu au avut o chimie între personaje", a declarat Ernest.

Ar trece neobservat

"Probabil că acum Big Brother ar trece neobservat", a mai spus acesta, adăugând că acum nu mai este wow. "La vremea respectivă, era și un experiment, să vezi cum se comportă niște oameni normali în niște condiții mai ieșite din comun", a explicat Ernest.

Costă mult

De asemenea, a spus că este un format care costă. "Costă mult. Investiția inițială a fost peste un milion de euro. Pentru că acea casă trebuie construită după niște specificații. Este practic un platou de televiziune. Partea de casă, unde ne vedeați pe noi, reprezenta cam o zecime din ce înseamnă investiția care a fost făcută. Restul era partea unde se monta, se edita", a spus Ernest.

[citeste si]

"Am avut o compensație în cuatum de 500 de lei, 5 milioane la vremea respectivă. Undeva la minim pe economie. Atât ni s-a oferit atunci, dar bine că s-a oferit și atât. Nu cred că interesul lor a fost să te motiveze oferindu-ți o compensație mai mare", a declarat Ernest.

Interviul complet poate fi ascultat mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel