EXCLUSIV  Ernest - Big Brother. “Ați fost supuși unei manipulări” - VIDEO

 Ernest
Ernest

Ernest a cunoscut celebritatea prin prisma emisiunii "Big Brother". Este probabil cel mai cunoscut concurent care a participat la show-ul difuzat în România. Acesta a oferit un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Pentru Ernest, "Big Brother" a reprezentat o rampă de lansare, făcând o carieră în televiziune. A prezentat mai multe emisiuni, precum "Fă-ți bagajele", "Trădați în dragoste", "Pe banii părinților", "Ochii din umbră".

Într-un interviu acordat DC News, Ernest a spus că a renunțat să se uite la emisiune după ce a ieșit din casa "Big Brother".

Practic, ați fost supuși unei manipulări

"Este un produs de televiziune Big Brother. Multă lume spune că te cunoaște foarte bine. Te-am văzut la Big Brother, știu cum gândești. Mi-a plăcut de tine pentru că... sau nu mi-a plăcut de tine pentru că... Practic, ați fost supuși unei manipulări", a declarat Ernest, adăugând că o zi are 24 de ore. "Dacă eu, din acele 24 de ore, fac un montaj de imagini de o oră, nu am cum să surprind tot ce a făcut persoana respectivă. La montaj poate scot niște lucruri sau pe unele le las. Mi s-a părut falsă percepția. Într-un fel am simțit eu pe pielea mea acolo, într-un fel i-am cunoscut pe toți cei cu care am stat în casă, iar în momentul în care mă uitam la produsul care a apărut pe televizor mi se părea ciudat, mi se părea că – stai puțin! – oamenii ăștia nu așa i-am cunoscut eu. Îi știu altfel, nu gândesc așa", a explicat Ernest.

Context

"Clar, e un produs de televiziune. Anumite lucruri, dacă le scoți din context, te duc într-o cu totul altă parte", a completat acesta.

[citeste si]

"Poți avantaja pe cineva sau poți dezavantaja pe cineva. Ești propus pentru eliminare. Automat, lumea în săptămâna respectivă se uită mai mult la tine, să cântărească luarea unei decizii. Dacă tu în săptămâna aia – și am observat în înregistrările pe care le-am văzut – ești arătat înjurând, lumea automat își face o percepție mai urâtă despre tine", a mai spus Ernest.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel