Emma Zeicescu, în lacrimi după moartea unei jurnaliste cunoscute - Video

Emma Zeicescu a început cu ochii în lacrimi emisiunea ”Oameni și fapte” de luni.

Emisiunea Emmei Zeicescu de la Realitatea TV a început la scurt timp după apariția în presă a informației că jurnalista Teodora Maftei, rănită în incendiul din clubul Colectiv, a decedat într-un spital din Israel.

[citeste si]

”Nicio lecție la facultate, nicio lecție la vreo școală de televiziune, niciun manual de viață nu te învață cum să anunți moartea unui prieten, cum să anunți moartea unei colege de facultate, niciun om nu poate să-ți spună cum să-ți controlezi emoțiile când trebuie să spui că moartea își mai ia un nou tribut la Colectiv. 

A trecut o săptămână de la tragedie. Numărul deceselor a ajuns la 46. Colega mea de facultate, Teodora Maftei, cea care a fost rănită grav în timp ce făcea fotografii la concertul din Colectiv, a încetat din viață la un spital din Israel, în urmă cu puțin timp. Vreau să spun un singur lucru: că acest om pe care l-am cunoscut personal și care era un om de o veselie și un om atât de încercat, și vă rog să-mi iertați emoțiile, Teo este omul la care am găsit energie cu toții într-un moment sau altul. Ultima mea discuție cu Teo a fost când eram gravidă în șase luni și am rugat-o să-mi facă niște fotografii speciale, așa cum făcea ea. Din păcate, n-am mai apucat, iar acum trebuie să vă spun că Teo s-a dus către o lume mai bună, acolo unde va face cele mai frumoase fotografii și unde ne vom întâlni probabil la un moment dat.

(...) Dumnezeu să te odihnească, Teo! Și e momentul pentru noi să nu uităm că dacă acești oameni, atât de frumoși, de tineri și de puternici, nu mai sunt cu noi, dacă uităm acest lucru, n-am făcut nimic, n-am lăsat nimic copiilor noștri. Iar eu nu vreau să uit. Dumnezeu s-o odihnească și să-i aibă acum în grijă pe cei care se zbat între viață și moarte”, a spus, cu ochii în lacrimi, Emma Zeiescu, în deschiderea emisiunii sale.

Momentul poate fi urmărit aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel