Emilia Șercan, în lacrimi, a părăsit emisiunea "Profesioniștii" a Eugeniei Vodă de la TVR 1 - VIDEO

Crişan Andreescu / 02 apr 2017 / 08:00 Salveaza PDF Comentarii

Scene incredibile în emisiunea "Profesioniștii" a Eugeniei Vodă de la TVR 1. Jurnalista Emilia Șercan a plecat din timpul emisiunii, care a fost înregistrată, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro.

"V-am văzut numele pe o listă a ministrului de Interne în timpul manifestațiilor #rezist și atunci mi-a venit ideea să vă invit", a fost fraza prin care Eugenia Vodă și-a deschis emisiunea.

Alături de alți colegi de presă, ambii ziariști au fost nominalizați de ministrul Carmen Dan drept "lideri de opinie care au incitat la ieșirea în stradă".

Emilia Șercan a părăsit emisiunea, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro, condusă, la acea vreme, de Sorin Ovidiu Vântu. "Am făcut un compromis.", a răspuns Șercan la întrebarea Eugeniei Vodă. Însă, după numai câteva minute, Șercan a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat, spunând că nu poate continua pentru că se simte o "mare  impostoare".

Vezi AICI emisiunea "Profesioniștii".  Scena părăsirii emisiunii, de la minutul 38

O aud cum plânge în culise și nu vrea să se întoarcă în emisiune. Nu voi tăia aceste fragmente, a spus mai apoi Vodă continuând emisiunea.

"Oare o să râdă Vântu în pușcărie?", a întrebat Vodă, iar Tolontan a răspuns: "Poate o să îi trimită iar flori.".

Înainte de acest episod, Șercan a povestit cu SOV i-a trimis, în urmă cu câțiva ani, de ziua lui, un coș cu flori și 6 sticle de șampanie Don Perignon, pe care i le-a returnat furioasă  la vila sa din strada Paris. Pe atunci, Șercan lucra la Evenimentul Zilei, iar după o perioadă, urma să accepte oferta de 8.500 de euro luna, de la Vântu.

Jurnalista Emilia Șercan este cea care a expus mafia plagiatelor din sistemul academic din România la cel mai înalt nivel.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26