Emil Mandanac este Zlatan în “Fructul oprit”

Actor cu o vastă experiență, Emil Mandanac s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”, având aseară prima apariție în producția difuzată de Antena 1.

Mandanac îl interpretează pe Zlatan, în cel de-al doilea sezon al serialului. Episodul 9, pe care Antena 1 l-a difuzat aseară, a adus în atenția publicului secvențe emoționante, răsturnări de situație, dar și personaje noi.  A jucat pe scena teatrului, în seriale tv, dar și în filme de scurt metraj și filme de lung metraj, iar acum Emil Mandanac s-a alăturat echipei de actori a serialului “Fructul oprit”. “Am primit cu bucurie propunerea de a face parte din acest proiect.

Eu am mai lucrat cu doamna Ruxandra Ion, am mai colaborat cu echipa. Cu o mare parte din actori am jucat și în alte producții și a fost o bucurie reîntâlnirea cu ei pe platourile de filmare”, mărturisește Emil Mandanac, care poate fi urmărit în rolul lui Zlatan. “Personajul se va dezvolta pe parcurs, iar publicul îl va putea descoperi treptat, treptat”, spune acesta.  Zlatan este un personaj misterios din trecutul lui Marius Cristescu (interpretat de Bogdan Stanoevici).

(w670)

Blind date cu "Ana Caragea"

Tot în cadrul episodului 9 telespectatorii l-au cunoscut pe Călin, tânărul cu care Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) a ieșit la un blind date, personaj interpretat de Ștefan Mohor.

Aseară, pe tronsonul difuzării serialului “Fructul oprit”, în intervalul 19:59-22:54, Antena 1 a fost lider de audiență la nivel național, obținând o cotă de piață de 16.7% și un rating mediu de 7.8 procente. Pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 15.9% și un rating mediu de 7.4 procente, iar locul al treilea a fost ocupat de Kanal D (14.1% și 6.5 procente).

În minutul de aur (21.34), peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel național, producția de la Antena 1.

Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel