Elon Musk a primit un mesaj halucinant de la liderul cecen, după ce l-a provocat la duel pe Vladimir Putin. Ce i-a propus Ramzan Kadyrov - FOTO

Elon Musk a primit un mesaj halucinant de la liderul cecen, după ce l-a provocat la duel pe Vladimir Putin. Ce i-a propus Ramzan Kadyrov / Foto: Colaj Faceboo Elon Musk, captură video
Elon Musk a primit un mesaj halucinant de la liderul cecen, după ce l-a provocat la duel pe Vladimir Putin. Ce i-a propus Ramzan Kadyrov / Foto: Colaj Faceboo Elon Musk, captură video

Elon Musk a primit un mesaj de la Ramzan Kadyrov, liderul cecen, după ce l-a provocat la duel pe Vladimir Putin.

Ramzan Kadyrov, liderul cecen, a scris pe contul său de Telegram un mesaj adresat lui Elon Musk, după ce acesta l-a provocat la duel pe Vladimir Putin. Elon Musk a postat mesajul lui Kadyrov pe contul său de Twitter.

"Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Aveți categorii de greutate prea diferite. Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum își imaginezi? Tu în colțul roșu al ringului - un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin, în albastru - un politician mondial, un strateg, o furtună a Occidentului și a SUA. Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab.

VEZI ȘI: Vladimir Putin, provocat la duel de Elon Musk

Prin urmare, trebuie să vă antrenați pentru a vă transforma din Elona blândă în Elona brutală. Îți propun să urmezi cursuri de formare în mai multe centre din Republica Cecenă:

- Universitatea Rusă a Forțelor Speciale - aici veți urma un antrenament de foc și vei fi învățat de campionii mondiali din echipele de forțe speciale, care în 2015 au învins forțele speciale ale SUA deodată;

- Clubul de luptă „Akhmat” - aici veți fi învățat să iei o lovitură, deoarece această calitate va fi necesară în orice luptă și, sub îndrumarea lui Abuzaid Vismuradov, vă veți ridica rapid nu numai fizic, ci și mental, veți câștigă nervi de oțel.

- Practică la ChGTRK „Grozny” - aici ți se va spune despre metodele tale americane de PR negru și vei fi învățat cum să menții conturile în rețelele sociale. Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Elona, ​​​​adică Elon.", este mesajul lui Ramzan Kadyrov.

Ramzan Kadyrov: Musk, sper că ai glumit despre președintele meu

După ce Ramzan Kadyrov a văzut că Elon Musk i-a distribuit mesajul pe Twitter, a renevit cu un nou mesaj, tot pe Telegram: "Prieteni, glumele sunt glume, dar caracterul și poziția sobră fără ambiguitate a oricărei persoane trebuie recunoscute. Elon Musk refuzase recent să blocheze site-urile rusești de pe rețeaua Starlink la cererea unor guverne. "Nu vom face asta, decât sub amenințarea armei. Îmi pare rău, dar susțin absolut libertatea de exprimare", a spus Musk pe Twitter. Apreciez sincer oamenii cu propria lor viziune asupra situației și voință de neclintit. Îi mulțumesc pentru asta. Respect caracterul și absența standardelor duble! Musk, sper că ai glumit despre președintele meu până la urmă.", a scris liderul cecen pe contul său de Telegram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel