Elena Udrea: Îi fac plângere penală! Poate cineva o trage la răspundere

Elena Udrea / Captură Antena 3
Elena Udrea / Captură Antena 3

Elena Udrea a anunțat, marți seară, că va depune o plângere penală.

„Cum poți să condamni pe cineva nu în baza codului penal valabil la acea vreme, ci în baza unor convenții europene?! (...) Poate i-a făcut și plăcere să mă condamne, poate a fost plăcerea dânsei personală față de mine. Acuzațiile sunt absurde. (...) O să-i fac plângere penală, o sesizare la CSM. Să vedem, poate cineva o trage la răspundere pe doamna judecător pentru condamnarea de opt ani cu executare, total nedreaptă, pe care mi-a dat-o”, a spus Elena Udrea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Amintim că, recent, Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei la alegerile prezidenţiale din 2009.

După condamnare, DNA a solicitat ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, având în vedere declaraţiile date de aceasta, dar şi posibilitatea ca ea să plece din România înainte de a fi condamnată definitiv. Instanţa supremă a decis să respingă măsura controlului judiciar pentru Elena Udrea, cerută de DNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel