Elena Udrea, arest la domiciliu. Radu Tudor, prima declarație

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a avut o primă reacție, printr-o intervenție telefonică la Antena 3, după ce instanța a decis ca Elena Udrea să fie mutată în arest la domiciliu. 

"O decizie fericită pentru multă lume, în primul rând pentru Elena Udrea, care va avea condiții radical mai bune față de cele din arest, fie din Arestul Poliției, fie de la Târgșor, dar şi pentru Traian Băsescu(...). Este o decizie probabil bună şi pentru SRI, care va avea ce să intercepteze din discuţiile pe care le va avea Elena Udrea acum, în arest la domiciliu, fie cu Traian Băsescu, fie cu alte persoane care au interesul să armonizeze tot felul de informații și decizii cu Elena Udrea, pe baza unor complicități mai vechi", a spus jurnalistul Radu Tudor, după ce a fost luată decizia de schimbare a formei de arest pentru Elena Udrea, care va mutată în arest la domiciliu. 

Jurnalistul a mai subliniat: "M-am pronunțat de fiecare dată împotriva arestului la Poliţia Capitalei, pentru cei care nu reprezintă un pericol public. Cred că starea aceasta de arest la domiciliu este mult mai normală pentru Elena Udrea, cât timp ea nu se sustrage anchetei şi nu poate fi încadrată la categoria "pericol public". Subliniez încă o dată că arestul la domiciliu pentru Elena Udrea ar putea însemna şi o oportunitate fantastică pentru cei care mai vor să mai obţină nişte informaţii de la ea sau de la Traian Băsescu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel